16
10416959_727918503936130_21598509_n

Lumini Decorative

Adauga un plus de eleganta si culoare prin lumini decorative care pot anima sala ta de nunta sau sala evenimentului tau!

Luminile ambientale se pot proiecta pe peretii incaperii, pe coloane sau stalpi sau pe o suprafata in special pentru a creea o atmosfera placuta si frumoasa facand din evenimentul tau ceva deosebit! Noi putem sa montam lumini ambientale la cort,in sali sau afara chiar sa proiectam de fapt aproape peste tot unde este nevoie sa scoatem in evidenta cu putina culoare si sa adaugam aceea imagine deosebita pe care o sa o tii minte pentru totdeuna!

De ce sa folositi lumini decorative?

Iluminatul este unul din elementele care impreuna cu sunetul influenteaza foarte mult atmosfera evenimentului. Noi combinam cea mai recenta tehnologie pe LED cu viziunea stilul si creativitatea noastra pentru a se potrivi cu aspectul pe care doriti sa-l creati salii unde va avea loc evenimentul. Putem personaliza luminile din sala in asa fel incat ele sa fie perfect asortate cu aranjamentul de nunta ales. Se pot creea jocuri de lumini, teme de lumini , care dau un plus de eleganta .

MASINA DE FUM GREU

Masina de este utilizata ca si efect special la nunti, mai ales pentru dansul mirilor si pentru prezentari artistice. Masina de fum cu gheata carbonica genereaza o patura de fum care acopera ringul de dans. Efectul este absolut superb, iar pozele de la primul dans care o sa fie pe “nori” o sa ramana o frumoasa amintire toata viata. Efectul de fum greu dureaza aproximativ 3-5 minute, in functie de ventilatia salii.

Este compus dintr-un strat gros dens de 30-60 cm asemanator cu un norisor alb si pur care o sa fie la picioarele voastre. Pentru refolosirea efectului de fum greu cu gheata carbonica avem nevoie de o reincalzire a masinii care poate dura de la 30 pana la 70 minute intre reprizele de fum greu. Rezervarea se face cu cel putin 1 saptamana inaintea evenimentului.

Gheata carbonica (gheata uscata, en. dry-ice) se poate adauga si in bauturi, reprezinta un efect din ce in ce mai cautat animand petrecerile. Adaugata in bauturi tari, in cocktail-uri, in carafele de vin sau in cupele de sampanie, gheata carbonica va genera un efect magic misterios captand atentia tuturor prin reactia usor vulcanica si aburul curgator.

1235116_577213155653115_885173461_n-600x400
invitatie nunta

INVITATII NUNTA

Va oferim posibilitatea sa alegeti invitatii de nunta dintr-o mare diversitate de modele pe care le punem la dispozitie prin cele 12 cataloage din colectia noastra, de la cele clasice si elegante la cele tematice sau vesele impacand chiar si cele mai pretentioase gusturi. Preturile sunt cele mai atractive de pe piata!

Suntem mandri sa avem in oferta noastra modele de invitatii nunta, ale unora dintre cei mai importanti producatori de pe piata romaneasca si incercam in permanenta sa va prezentam cele mai noi tendinte in domeniu!

ARTIFICII

Artificiile cu scantei de interior sunt ideale pentru orice tip de evenimente, dau un farmec aparte, oferind un moment spectaculos ce va ramane in memoria invitatilor si a dumneavoastra. Acestea marcheaza momentele importante din timpul festivitatilor punand in evidenta: dansul mirilor, intrarea in sala, servirea tortului.

Arderea artificiilor cu flacara rece produce un jet de scantei, fiind de clasa profesionala fara fum, aspect care confera un atu in locatiile cu sisteme speciale antiincendiu sau fara aerisire. Artificii de interior electrice cu declansare wireless, inaltime 2 m, durata de 20 secunde, fara fum.

ARTIFICII PENTRU TORT

Petrecerea ta va deveni cu adevarat scanteietoare cand tortul aniversar va fi invaluit de sutele de stelute ce izvorasc din aceste baghete. Produc un efect special in momentul aducerii tortului la orice eveniment. Setul contine 4 bucati de 28 cm lungime timp de ardere de 90 secunde cu flacara rece fara fum.

ARTIFICII STELUTE PENTRU INVITATI

Inainte de intrarea tortului in sala fiecare invitat o sa aprinda un artificiu steluta creand o imagine uimitoare de sarbatoare, pregatind atmosfera pentru primirea tortului. Artificile stelute pentru invitati au avantajul costului mic dar au efect maxim adaugand un moment de neuitat in cadrul evenimentul tau. Setul contine 10 bucati de 17 cm lungime timp de ardere 30 secunde cu flacare rece fara fum.

0850_A&C_IMG_6349