DSC_0590
Andreea & Alex_wedding (925)

NUNTI & BOTEZURI

Cele mai importante si mai placute evenimente din viata unei persoane sunt: nunta, botezul, aniversarile, si alte genuri de petreceri private, ele avand o incarcatura emotionala deosebita si din acest motiv organizarea petrecerii trebuie sa fie foarte bine pusa la punct. Muzica si dansul sunt cele mai importante componente ale unei petreceri reusite, deoarece distractia ramane intiparita in memoria invitatiilor.

Inceputul petrecerii este un moment foarte important deoarece emotiile fiind puternice, oaspetii au nevoie de “un mic imbold” prin atmosfera creata de DJ, pentru ca distractia sa inceapa. Totul depinde de DJ, atmosfera se creaza datorita dansului, iar dansul datorita muzicii. Muzica pentru acest gen de evenimente trebuie adaptata in ton cu personalitatea si gusturile muzicale ale organizatorilor si ale invitatilor acestora.

Cheia succesului unei petreceri reusite este: muzica buna pusa la momentul potrivit, in asa fel incat invitatii sa danseze in numar cat mai mare pe diferite ritmuri muzicale diverse stiluri de dans in grup / pereche sau individual cu scopul de a obtine o atmosfera incendiara.

Etapele unei petreceri private:

  • Sosirea invitatilor – DJ-ul asigura un fond muzical ambiental / Cafe Concert
  • In timpul meselor – DJ-ul se asigura ca sonorul este la un nivel mai scazut astfel incat invitatii pot conversa cu usurinta si savura cu placere mancarea si bautura.
  • Deschiderea dansului – se trece de la fondul muzical ambiental la muzica de dans antrenanta, DJ-ul isi intra in rol adaptand genurile de muzica la preferintele invitatilor.
  • Sfarsitul petrecerii – Ritmul muzical trebuie sa fie la fel de antrenant pentru a tine invitatii pe ringul de dans, folosind melodii in general bine cunoscute de majoritatea invitatilor in asa fel incat acestia sa cante in timp ce danseaza.
19_Iunie_746
www.haitonic.com_1218

Banchete

Banchetele, balurile, reuniunile, revederile sunt specialitatea noastra! Sunt poate cele mai vibrante evenimente si asta pentru ca nu sunt doar simple petreceri, acestea evenimente memorabile devin o oportunitate perfecta pentru toti: elevi/studenti si profesori deopotriva sa retraiasca amintiri placute din timpul anilor de invatamant.

Este cea mai importanta ocazie sociala de la sfarsitul unui ciclu de invatamant, prin el se sarbatoreste absolvirea scolii generale, liceului sau a facultatii. Cele mai reusite banchete sunt cele care se transforma in petreceri de neuitat la care visam cu drag.

CONCERTE INDOOR

Pentru coordonarea si organizarea unui eveniment live de succes, indiferent de dimensiune, este nevoie de performanta, calitate si profesionalism. Suntem pregatiti sa asiguram echipamente si asistenta pentru sonorizari cu orice tip de band (rock, pop, latino,etc). Suntem gata sa asiguram, printr-o logistica bine organizata, impactul si spectaculozitatea unui eveniment reusit.

Organizam concerte indoor, in sali de spectacole, cluburi, puburi, baruri, etc. totul cu ajutorul unei echipe de specialisti care va aduce succesul acestor evenimente. Cu experienta in organizari evenimente, va stam alaturi cu o gama completa de inchirieri: inchiriere echipamente audio, inchiriere lumini. Serviciile sunt realizate in regim de inchiriere a echipamentelor, transportul, montajul si exploatarea acestora fiind asigurate de firma noastra.

IMG_9760-600x400
Andreea & Alex_wedding (686)

KARAOKE

Este o forma de distractie pentru cantareti amatori care doresc in mod deosebit sa cante melodiile preferate acompaniati de muzica inregistrata. Imaginile cu versurile melodiilor vor fi difuzate pe un ecran LCD si redate de un laptop cu o colectie impresionanta de peste 10 000 de piese straine si 500 de piese romanesti, toate fiind la o calitate superioara in format mp3.

  • Peste 10 000 de piese straine si 500 de piese romanesti, toate fiind la o calitate superioara in format mp3.
  • Vocea cantaretilor va fi captata de un set de 2 microfoane wireless.